Üdvözlöm, ma 2020. november 29. vasárnap van.
 
Épületenergetikai tanúsítás

2009. óta számos épület, családi ház, társasház, irodaházak, stb. éületenergetikai tanúsítását végeztük el. A további részletekre kattintva ezek közül soroulnk fel néhányat, a teljesség igénye nélkül


További részletek >>>
Energia audit

A 2015. évi LVII. törvény energetikai audit készítésének kötelezettségét írja elő nagyvállalatok részére. Referencia listánkon a korábbi években, főleg pályázatokhoz készített energia auditjainkat ismertetjük.


További részletek >>>


Pályázatok

2008 óta foglalkozunk pályázatokhoz kapcsolódó műszaki, energetikai feladatok ellátásával. Számos lakossági, önkormányzati és válallkozások számára kiírt energetikai pályázat sieres támogatását végeztük már el. Bízunk benne, hogy hamarosan az Ön pályázata is a listánkat bővíti majd.


További részletek >>>
Épület korszerűsítés

Iparosított technolgóiával épített társasházak (panel, csúszózsalus stb.) energetikai korszerűsítésésnek teljeskörű lebonyolítását 2012. óta végezzük. A program magában foglalja az energetikai felmérés, előzetes kalkuláció, finanszírozási megoldás, hitel közvetítés és ügyintézés feladatokat. Örömmel mutatjuk be az elkészült és az előkészített projektjeinket.


További részletek >>>
Épületgépész tervezés

Az elmúlt évek során számos családi ház, társasház, sport létesítmény teljes vagy részleges épületgépész tervezését végeztük el. A terveink alapján megvalósult épületgépészeti rendszereket azóta is megelégedéssel használják megbízóink.


További részletek >>>


Panel épületek felújítása

Energiatanúsítvány

2012. január 1.-től
kötelező energetikai
tanúsítvány elkészítése.
rövid határidővel
Tel.: 06 30 970 1158
info@energiaoptimum.hu
eXTReMe Tracker