Üdvözlöm, ma 2020. október 25. vasárnap van.
 
Felfüggesztik az ÚSZT-ZBR-MO-2011 pályázatot - két nap alatt kimerült a keret

2011. augusztus 17.
Forrás MTI

Közel 550 pályázat érkezett augusztus 17-ig az Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer (ZBR) Mi otthonunk felújítási és új otthon építési alprogramjára; mivel a beérkezett támogatási igény meghaladja a rendelkezésre álló forrást, a pályázatot felügyelő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) augusztus 17-től felfüggeszti a támogatási konstrukciót és a további pályázati dokumentumok befogadását - közölte a tárca.

A mintegy 550 beérkezett támogatási igény meghaladja a rendelkezésre álló forrást, ezért a pályázatot felügyelő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2011. augusztus 17-től felfüggeszti a támogatási konstrukciót és a további pályázati dokumentumok befogadását. Ennek értelmében a felfüggesztés napját követően postára adott pályázatokat automatikusan kizárják - jelentette be a tárca.

A beérkezett pályázatok gyors kiértékelését feszített sebességű döntési folyamat követi, hogy a beruházások a lehető leggyorsabban megindulhassanak. A minisztérium a pályázati konstrukció tapasztalatairól beszámol a kormánynak, amely ezeknek tükrében dönt további ZBR pályázati kiírásról.

Kapcsolódó szolgáltatás
 • Energetikai tanúsítvány


 • Panel épületek felújítása

  Energiatanúsítvány

  2012. január 1.-től
  kötelező energetikai
  tanúsítvány elkészítése.
  rövid határidővel
  Tel.: 06 30 970 1158
  info@energiaoptimum.hu
  eXTReMe Tracker